Zaal bedrijfsfeest Geraardsbergen gezocht? iN d’ USTRIE in Geraardsbergen is vanaf nu het gelegenheidsadres bij uitstek voor al uw evenementen en feestelijkheden. Kom ons ontdekken in het volledig vernieuwd, karaktervol pand van de vroegere “Union Match” fabriek in G’bergen.

Zaal bedrijfsfeest Geraardsbergen boeken

VZaal bedrijfsfeest Geraardsbergenoor bedrijfsfeesten of personeelsfeesten biedt “iN d’ USTRIE” plaats aan 150 genodigden voor de feestmaaltijd.

Zaal met
– trendy inrichting
– parketvloer
– airconditioning.
Zaalinkleding en tafelafwerking naar keuze.

Info over de zaal

 

Huur zaal € 600,00
Toeslag verwarming/airco € 100,00
Basistafeldekking tafels € 15,00/ tafel
Partytafel € 7,00/ tafel
DJ (ook eigen DJ mogelijk) Prijs op aanvraag
Traiteur te bespreken
Dranken democratische prijs

 

Onze traiteur werkt graag met u een formule op maat uit.

STIJLVOL FEESTEN IN EEN EIGENTIJDS KADER

Wie ooit al eens een bedrijfsfeest organiseerde, weet dat alles begint met de ideale feestzaal. iN d’ USTRIE in Geraardsbergen maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een leuke locatie in de Oudenbergstad.

Zaal bedrijfsfeestNiet voor niets is feestzaal iN d’ USTRIE gelegen in Geraardsbergen, de locatie bij uitstek om een bedrijfsfeest te organiseren. Allereerst is de zaal keer op keer prachtig aangekleed en de mogelijkheden zijn eindeloos. Organiseert u een bedrijfsfeest waar uw collega’s zitten? Dan biedt iN d’ USTRIE ruimte voor 150  personen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een zittend diner, bieden staande evenementen of walking dinners ruimte voor 200 tot 250 personen. Uw bedrijfsfeest in feestzaal  iN d’ USTRIE in Geraardsbergen, wordt tot in de puntjes volledig verzorgd. Wilt u dat uw collega’s de mogelijkheid hebben om te dansen? Dan zorgen wij voor muziek. Zelfs op het gebied van catering kunt u alle kanten uit. u kan gebruik maken van onze vaste traiteur of met eigen traiteur werken. Wij verzorgen vijfgangenmenu’s tot een verzorgd buffet en (winter)barbecue’s tot een eenvoudige lunch.

Onze troeven

– trendy kader
– parketvloer
– airconditioning
– feesten tot 150 genodigden
– gemakkelijk toegankelijk
– eigen traiteurdienst
– ruime parking.

 

Contact

Zaal bedrijfsfeest Geraardsbergen  nodig? Vraag dan meer informatie over onze feestzaal in Geraardsbergen voor de organisatie van uw bedrijfsfeest? Of heeft u specifieke vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar   0467/00 00 67 of mail: arman_eranosjan@hotmail.com

Ook voor vergaderingen en seminaries

Voor uw zakenbijeenkomsten biedt “iN d’ USTRIE” plaats tot 150 personen (theaterstijl).

De zaal is uitgerust met:
– Wi-Fi
– audiovisueel materiaal
– groot scherm
– airconditioning

 

Huur zaal € 250,00
Toeslag verwarming/airco € 100,00
Gebruik beamer, wifi en microfoon inbegrepen
Dranken democratische prijs

 

Ontbijt, lunch, receptie, walking dinner of een andere formule op maat, voor, tijdens of na uw vergadering of seminarie, behoren tot de mogelijkheden bij  iN d’ USTRIE “Zaal bedrijfsfeest Geraardsbergen”.

Tags: in-d-ustrie homepageZaal FamiliefeestenVergaderingen en SeminariesTrouwfeestenRouwmaaltijdenReceptiesBedrijfs en personeelsfeestenBabyborrels