Zaal of locatie voor walking dinner gezocht in Geraardsbergen? Dan zit je hier goed! Bij de organiseren van een walking dinner kunt u bij ons werken met onze eigen trateur of zelf een cateraar of privé kok inschakelijk.

Zaal Walking Dinner Geraardsbergen

Zaal walking dinner GeraardsbergenVoor “walking dinners” biedt “iN d’ USTRIE” een capaciteit van 200 tot 250 genodigden. Hapjes, kleine voorgerechten en soepjes worden tijdens de receptie geserveerd.

Aansluitend kunnen de gasten een keuze maken uit een aanbod van verschillende warme hoofdgerechten in buffetvorm.
Er wordt afgesloten met een dessertbuffet en koffie, al dan niet gevolgd door een dansfeest.

 

Zaal walking dinner Geraardsbergen informatie.

 

Huur zaal € 550,00
Toeslag verwarming/airco € 100,00
Basistafeldekking tafels € 15,00/ tafel
Partytafel € 7,00/ tafel
DJ (ook eigen DJ mogelijk) € 350,00
Traiteur te bespreken
Dranken democratische prijs

Waarom een walking diner

Een walking dinner is origineel, modern en vooral sociaal. Mensen worden niet onderbroken in hun gesprekken, het feest blijft lekker lopen en men kiest zelf zijn of haar gesprekspartners. Het is niet voor niets dat walking dinners vaak worden toegepast als zakelijke netwerk moment.

Contacteer ons om een formule op maat uit te werken.

Zaal voor walking dinner in Geraardsbergen? Vraag dan meer informatie over onze feestzaal in Geraardsbergen voor de organisatie van uw feest of eventt? Neem contact met ons op door te bellen naar  0467/00 00 67of mail: arman_eranosjan@hotmail.com

Zaal walking dinner Geraardsbergen

Een walking dinner is modern, origineel en sociaal. Een diner zonder vaste plaatsen, met meerdere gangen gevuld met kleine culinaire gerechten. Ook wordt de term walking dinner steeds meer gebruikt voor uitstapjes waar eten en wandelen gecombineerd worden. Een walking dinner, ook wel eens een lopend buffet genoemd, is een diner in beweging. In plaats van de traditionele opstelling van tafelen zijn de gasten vrij om rond te lopen en worden er tijdens een walking dinner meerdere kleine gerechten geserveerd. Een van de grootste voordelen van deze manier van dineren is dat je tijdens een walking dinner meer mensen spreekt dan bij een traditioneel diner. Dit komt omdat de tafelindeling bij een traditioneel diner vaak het gehele diner onveranderd blijft.

Tags: in-d-ustrie homepageZaal FamiliefeestenVergaderingen en SeminariesTrouwfeestenRouwmaaltijdenReceptiesBedrijfs en personeelsfeestenBabyborrels